Kijkavond gestolen goederen

dinsdag 14 mei 2013

Rhenen - De politie houdt op woensdagavond 15 mei 2013 een kijkavond voor gestolen goederen, vermoedelijk afkomstig van woninginbraken.

Onlangs heeft de politie tijdens een onderzoek sieraden enandere goederen aangetroffen en in beslag genomen. Deze goederen zijn vandiefstal afkomstig. De politie heeft een aantal slachtoffers van woninginbrakenuit Rhenen, naar aanleiding van het proces-verbaal van aangifte, schriftelijkuitgenodigd om goederen te komen bekijken. Ook andere slachtoffers vanwoninginbraken wil de politie in de gelegenheid stellen om de kijkavond tebezoeken. Mogelijk zijn er sieraden of andere spullen bij, die de slachtofferspas misten nadat zij aangifte hadden gedaan.

Help mee inbraken oplossen!

De politie organiseert de kijkavond omdat met de herkenning vansieraden en andere goederen mogelijk inbraken (gedeeltelijk) opgelost kunnenworden! Ook wil de politie allesgraag teruggeven aan de rechtmatige eigenaren.

Slachtoffers van woninginbraak uitgenodigd

De kijkavond is op woensdag 15 mei 2013 van 19.00 uur tot 21.00uur, in het gemeentehuis aan de Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen. Mensen diehet slachtoffer zijn geworden van een woninginbraak zijn van harte welkom. Weldienen zij het proces-verbaal van aangifte en een legitimatiebewijs mee tenemen.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik