Man doet zich voor alszijnde van een bankmedewerker

donderdag 25 juli 2013

Doorn - Woensdagochtend 24 juli werd een vrouw slachtoffer van een babbeltruc. Een man deed zich voor als een medewerker van een bank. De politie zoekt getuigen.

Rond 11.30 uur werd bij een 93-jarige bewoonster aan de Kombosaangebeld. Een net geklede jongeman stond voor de deur die aangaf van de bankvan de bewoonster te zijn. Hij vertelde dat hij de pinpas van de bewoonster kwamhalen omdat de vrouw vrijdag een nieuwe pas zou krijgen. De Doornse gaf haarpinpas. Tevens vroeg de man om haar pincode, die de vrouw ook gaf.

Toen de man weg was realiseerde de Doornse dat dit niet in dehaak was. Er werd contact opgenomen met haar bank en de pinpas werd geblokkeerd.Er bleek geen geld van de rekening verdwenen.

Signalement

De man had een lichtgetinte huidskleur, is tussen de 23 en 25jaar oud en ongeveer 1.72 meter lang met een slank postuur. Hij heeft kortdonker haar en droeg een lange broek. Hij sprak vloeiend Nederlands en had eennetjes en verzorgd uiterlijk.

Uw tip!

Getuigen die informatie hebben, wordt verzocht contact op tenemen via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniemvia 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik