Het Mobile Media Lab komt naar Wijk bij Duurstede

maandag 14 december 2015

Wijk bij Duurstede - Woensdag 16 december komt er een Mobile Media Lab naar Wijk bij Duurstede. Deze staat van 12.00 tot 18.00 uur voor het gemeentehuis aan de Karel de Grotestraat. De politie kan hierdoor op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen testen.

Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Al jaren krijgt de politie hierbij hulp en advies van speciale burgerpanels. Dat gebeurde op politiebureaus of in wijkcentra. Met het Mobile Media Lab kan dit overal in Nederland en bereikt de politie dus veel meer mensen.

 

 

 

Agenten van het wijkteam Wijk bij Duurstede nodigen u woensdag 16 december uit, zodat zij ook uw mening horen over onze communicatiemiddelen. Bewoners kunnen bovendien kennismaking met hun wijkagent en de BOA’s van de gemeente.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik