Politie pakt ?top? van overlastgevende jeugdgroep op

maandag 15 juni 2015

Tiel - De politie heeft op maandag 15 juni vier jongens aangehouden die deel uitmaken van een overlastgevende jeugdgroep in Tiel. De jongens zijn tussen de 16 en 20 jaar en worden verdacht van het plegen van vernielingen en diefstal. De jeugdgroep houdt zich vooral op in het centrum van Tiel.

Samen met de gemeente, het jongerenwerk en het OpenbaarMinisterie pakt de politie de overlast van deze jeugdgroep aan. Met eengezamenlijke aanpak wordt de harde kern streng aangepakt, en krijgen de jongensdaaromheen de kans om hun gedrag te verbeteren. Hiervoor zijn persoonlijkegesprekken met de jongeren gevoerd door politie en jongerenwerkers. Daarbijkregen de jongeren ook een brief van de burgemeester overhandigd met dezelfdeboodschap.

De politie heeft een lijst gemaakt van de top van deoverlastgevers. Vandaag zijn de eerste vier aangehouden. De overige jongerenzijn nu gewaarschuwd, als zij doorgaan met het veroorzaken van overlast komen zeop de vijfde plek en zullen binnenkort ook bezoek van de politie krijgen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik