Politie start onderzoek na straatroof

zondag 22 november 2015

Tiel - Op de Wilglaan is zaterdagavond 22 november rond 20.00 uur een straatroof gepleegd. De politie is een onderzoek gestart.

De politie kreeg ongeveer 20.10 uur de melding dat drie personen vanaf de Wilglaan waren weggerend nadat ze twee personen hadden belaagd. Direct na de melding startte de politie een zoekactie naar deze personen. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet.

 

Uit een eerste onderzoek bleek dat een 39-jarige man uit Leuth op de Wilglaan had afgesproken om aan enkele personen een hoeveelheid hennep te verkopen. De man uit Leuth had een 37-jarige kennis uit Ochten meegenomen. Op de Wilglaan werd het tweetal echter belaagd door drie personen. Hierbij werden ze geslagen en raakten ze gewond aan hun hoofd. Deze verwondingen zijn door ambulancepersoneel bekeken. De man uit Leuth is voor controle even naar het ziekenhuis geweest.

 

Toen getuigen op het tumult afkwamen zijn de drie mogelijke daders zijn gevlucht in de richting van de Magnoliastraat. De politie is direct een onderzoek gestart; hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Er werd een buurtonderzoek gehouden en een Burgernetactie gestart.

 

 

 

Tips? Bel de politie

 

Heeft u iets gezien of gehoord dat in verband kan worden gebracht met dit incident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Belt u dan met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

 

 

2015569763 / 2015569763

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik