Twee Poolse mannen aangehouden voor bedreiging

dinsdag 23 mei 2017

Tiel - De politie heeft maandagavond 22 mei twee Poolse mannen van 22 en 30 jaar aangehouden op verdenking van bedreiging van een man.

Die avond kreeg de politie rond half negen de melding dat er meerdere mannen rond een flat­gebouw aan de Liendenlaan liepen die omwoners aanspraken en aangaven dat ze op zoek waren naar een man. Eén van de mannen zou een vuurwapen bij zich hebben. Toen agenten ter plaatse aankwamen, zagen zij twee mannen lopen die voldeden aan het opgegeven signalement. Bij de aanhouding van de twee heeft de politie een waarschuwingsschot gelost. De twee zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en verder onderzoek. De politie heeft gesproken met de persoon naar wie de Poolse mannen vermoedelijk op zoek waren. Waarom ze de man zochten, is op dit moment nog onduidelijk. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigen verklaarden later dat drie mannen, die vermoedelijk ook bij dit  incident betrokken zouden zijn, weg zouden zijn gereden in een zilvergrijze Golf. De politie is op zoek naar getuigen die dit hebben gezien of andere informatie hebben die met dit incident te maken kan hebben. Hebt u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2017232549

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik