Politie op zoek naar getuigen mishandeling

vrijdag 24 april 2015

Veenendaal - Donderdag 2 april is een 13-jarige scholier uit Ede op de Vondellaan ernstig mishandeld door nog onbekende verdachten. De politie is nog op zoek naar getuigen

Die middag mishandelden meerdere jongens rond 15.15 uur het13-jarige slachtoffer op de Vondellaan. Zij schopten en sloegen hem. Vijfscholieren zijn hier getuige van geweest. Zij spoorden de nog onbekendeverdachtenaan dit ernstige feit te plegen. Ook zij zijn verdachten in dezezaak. De politie roept zowel de scholieren op die de verdachten aanspoorden omde mishandeling te plegen als de jongens die verantwoordelijk zijn voor demishandeling, zich te melden. Doen zij dit niet, dan is de kans aanwezig dat depolitie hen onverwachtsthuis bezoekt.

De signalementen van de verdachten die demishandelngdaadwerkelijk pleegden:

Verdachte 1

is een blanke jongen in de leeftijd van 12/13 jaar, heeft kort bruin haar endroeg een zwarte jas, een groene broek en een blauwe cappuchon. Verdachte 2 iseen blanke jongen van ongeveer 14 jaar, heeft half lang donker haar en droeg eenzwarte trainingsbroek en een blauwe jas met witte/oranje strepen, groenesportschoenen met blauwe veters en een oorbel in het linkeroor.

Heeft u informatie, neem dan contact met ons op via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik