Doorrijden na aanrijding: ontboden op bureau en aangehouden

vrijdag 15 januari 2016

Tiel - De politie heeft op donderdag 14 januari ’s ochtends een 19-jarige jongen uit Tiel aangehouden; hij zou kort ervoor een ongeval hebben veroorzaakt, waarbij iemand gewond raakte. Hij reed echter door.

De aanrijding gebeurde op de Doctor J.M. den Uyllaan in Tiel. Een 54-jarige Tielenaar liep op een zebrapad om over te steken. Op dat moment werd hij aangereden door de auto die werd bestuurd door de 19-jarige. Getuigen vertelden dat hij met hoge snelheid een andere auto inhaalde en kennelijk de voetganger over het hoofd zag. Na de aanrijding is hij echter gewoon doorgereden, zonder zich te bekommeren over het slachtoffer.

Enige tijd later meldde zijn 43-jarige moeder zich op het bureau met de verklaring dat zij een aanrijding had veroorzaakt en daarvoor werd ze aangehouden. Korte tijd later gaf ze echter toe dat haar zoon betrokken was en dat deze de auto bestuurde zonder dat hij een rijbewijs had. De knaap werd ontboden op het bureau en daar werd hij ’s middags aangehouden. De auto is in beslaggenomen.

Het slachtoffer is overigens met enkele botbreuken opgenomen in het ziekenhuis.

2016023178

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik