Gewapende overval growshop

vrijdag 23 januari 2015

Tiel - Twee gewapende mannen hebben vanmiddag een growshop aan de Amperestraat in Tiel overvallen. Daarbij is verder niemand gewond geraakt. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

De overvallers kwamen omstreeks 15.20 uur de zaak binnen enbedreigden een medewerker met een vuurwapen. Vervolgens wisten ze er met eengeldbedrag vandoor te gaan. Volgens een getuige zouden de daders gevlucht zijnin een gele Volkswagen Golf.

Autobrand

Korte tijd later, omstreeks 15.45 uur, werd een autobrand gemeld op de Ulandsestraat in Horssen. Dat bleek te gaan om eveneens een gele Volkswagen Golf. De politie onderzoekt nog of er verband bestaat met de overval in Tiel. Van de daders is het volgende bekend:Twee gemaskerde maar blanke mannen van ongeveer 18 a 20 jaar

Beiden ongeveer 1.80 m lang

Een droeg een gewatteerd jack, de ander een sportjack

Beiden droegen sportschoenen

Getuige? Geef uw tip door!

Getuigen die iets hebben gezien of gehoord van de overval inTiel, danwel die iets hebben gezien rondom de brandende auto in Horssen wordengevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of viahet meldformulierop de website www.politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik