Overvaller opgepakt

zondag 17 november 2013

Tiel - Zaterdag rond 17.20 uur vond een gewapende overval plaats op een cafetaria aan de Binnenhoek in Tiel. Een man eiste onder bedreiging van een mes geld van aanwezig personeel. De eigenaar sloeg ondertussen alarm. Politieagenten waren snel aanwezig en konden de verdachte, die nog in de buurt was, meteen aanhouden.

De verdachte, een 48-jarige man afkomstig uit Ophemert, zou hebben gedreigdomzichzelf iets aan te doen als hij geen geld kreeg. De man verdweenzonderbuit. De politie trof hem lopend in de richting van de Esdoornstraat aan metbebloed gezicht en hij gedroeg zich agressief. Bij zijn aanhouding pleegde deman verzet, waarop hij geboeid is overgebracht naar het politiebureau. Ook ishij onder doktersbehandeling gesteld.

Onderzoek

In de cafetaria waren op het moment van de overval naast medewerkers ookenkele klanten aanwezig. Niemand raakte gewond. Agenten namenvan de eigenaareen aangifte op en spraken met enkele getuigen. In de directe omgeving werd eenmes gevonden en voor onderzoekinbeslaggenomen. De verdachte wordt verhoord enblijft nog vastzitten gedurende verder rechercheonderzoek.

(2013115190)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik