Politie zoekt getuigen woningoverval

zondag 12 maart 2017

Tiel - De politie is een onderzoek gestart na een overval op een woning aan de Damstraat in Tiel en is op zoek naar getuigen.

Zondagochtend 12 maart even na acht uur werd er bij de woning aan de Damstraat aangebeld. Toen de bewoner de deur open­deed, stonden er twee mannen voor de deur die om geld vroegen. Er ontstond een worsteling, waarbij de bewoner werd geslagen. De twee overvallers gingen er vervolgens met een aantal goederen vandoor. 

De politie is een onderzoek gestart naar deze overval en heeft een Burgernetbericht met een getuigenoproep verstuurd. Het zou gaan om een blanke man met een smal postuur. Hij had een oorbel in beide oren en droeg een blauwe trainingsbroek met gele strepen en een zwarte jas. Een tweede man had een getint uiterlijk en een gezet postuur. Hebt u rond acht uur verdachte personen of voertuigen gezien in of rond de Damstraat? Of heeft u informatie die iets met deze overval te maken kan hebben. Neem dan contact op met de politie via 0900 8844 of anoniem via 0800-7000.

 

 

 

 

2017113034

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik