Textielwinkel overvallen

zaterdag 2 maart 2013

Wijk bij Duurstede - Vrijdagavond 1 maart is een textielwinkel aan het van Egmondplein door een gemaskerde man overvallen. Er raakte niemand gewond. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 19.40 uur stapte een gemaskerde man de winkel binnen,bedreigde het winkelpersoneel met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp eneiste geld. Nadat de man een onbekende hoeveelheid geld had gepakt rende hij dewinkel uit. De overvaller is weggefietst richting Singel ? Zandweg.

Direct na de overval kamde meerde politie-eenheden de omgevinguit op zoek naar de dader. Middels een politie-Tweet en een Burgernetberichtwerd opgeroepen om uit te kijken naar de gevluchte overvaller. Van de daderontbreekt nog ieder spoor.

Signalement overvaller

1.65-1.75 mLeeftijd 18-12 jaarDonkere kledingVest, mogelijk sweatshirt, donker met witte strepenBlauwe spijkerbroekBuurtonderzoek en sporen veiliggesteld

Agenten starten na de overval een uitgebreid buurtonderzoek inde nabijgelegen winkels en horeca. Specialisten van Forensische Opsporing hebbensporenonderzoek verricht en sporen veiliggesteld. De recherche heeft de zaak inonderzoek. Het winkelpersoneel is behoorlijk geschrokken en is opgevangen doorbedrijfshulp van de eigen winkelketen.

Help mee de dader(s) te pakken!

Hebt u iets gezien of gehoord dat de recherche in ditovervalonderzoek kan helpen? Bel dan met de recherche van basiseenheid Wijk BijDuurstede via 0900-8844Weet je wie de dader is maar kent de dader jou ook? Bel dan metMeld Misdaad Anoniem via 0800-7000

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik