Melding leidt tot arrestatie verdachten

woensdag 1 februari 2017

Amerongen - In de nacht van dinsdag 31 januari op woensdag 1 februari meldde een bewoner een verdachte situatie. Onderzoek door meerdere politie-eenheden en een politiehelikopter leidde tot de arrestatie van twee verdachten.

Rond 05.15 uur meldde een getuige dat er een auto werd geparkeerd op Kerkeland en dat er drie mannen uitstapten. De mannen liepen hierna de wijk in. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse en werd geassisteerd door de politiehelikopter. De inzet van de politieheli had direct resultaat want de drie mannen werden gezien op de Holleweg.

Eenmaal ontdekt verspreidden de verdachten zich direct maar twee van hen konden worden getraceerd en gearresteerd. Dit gebeurde in een tuin aan de Dominee Keppellaan en op de Wildbaan. De derde verdachte wist te ontkomen. Na onderzoek werd ook de auto aangetroffen en troffen de agenten meerdere, mogelijk van diefstal, afkomstige auto-onderdelen aan. De beide verdachten, inwoners van Rotterdam respectievelijk 26 en 28 jaar oud, werden ingesloten voor verder onderzoek. De auto en de aangetroffen onderdelen werd in beslag genomen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik