Tielenaar belaagd bij woning, getuigen gezocht

maandag 9 januari 2017

Tiel - Op de Meeslaan in Tiel is zondagochtend een 54-jarige man uit die stad gewond geraakt nadat twee mannen hem bij huis wilden overvallen . Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer liep die ochtend omstreeks 07:00 uur zijn huis uit om naar zijn werk te gaan toen hij werd belaagd door twee personen met een vuurwapen of een voorwerp wat hier op lijkt. Gedurende een worsteling tussen het slachtoffer en de daders liep de 54-jarige man een hoofdwond op. De daders gingen er uiteindelijk zonder buit in een donker kleurige personenauto vandoor. 

Volgens het slachtoffer zijn de daders twee mannen. Een van hen had tenger en lang postuur, de andere man had een normaal postuur en was ongeveer 1.70m lang. Vermoedelijk zijn de daders weggereden in de richting van de Oude Medelsestraat /Bulkweg. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op het telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier hier op de website.

(2017012848) ^LH 

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maurik | 112 alarmeringen Maurik | Goedkoop Tanken in Maurik | Supermarkten in Maurik | Weerbericht Maurik